vrijdag 22 april 2011

Cadeautje

38 jaar geleden was hij nog een jongen van 19 toen hij vader werd van een meisje, samen met zijn jonge bruid van 20 deden ze hun best om voor elkaar en het meisje te zorgen...

4 jaar lang leefden ze samen maar door allerlei factoren vertrok zijn bruid met het meisje naar de overkant van de Noordzee waar ze dacht dat het gras groener was..

hij bleef in Engeland, vond een nieuwe bruid en werd opnieuw vader van een meisje en een jongen, heel even zocht hij nog naar zijn kleinste meisje maar hield zichzelf voor dat ze wel gelukkig zou zijn en liet het rusten.

toen het meisje 16 was kreeg ze contact met haar vader, een maand logeren in haar vaderland liep niet goed, hij wist zich geen raad met een pubermeisje en zij durfde hem niet toe te laten.

vlak voor het meisje zelf moeder ging worden, zocht ze weer contact, ze was inmiddels 23 en verlangde naar een vader in haar leven. het contact herstelde zich en er konden gevoelens en gedachtes worden gedeeld.

een bijzondere gelegenheid moest het worden, als verassing haar 30ste verjaardag vieren in haar vaderland, samen met haar vader...maar de emoties liepen hoog op..schuldgevoel en verwijten beten elkaar.

in de tussenliggende 8 jaar is hij regelmatig hier geweest, het meisje is volwassen, heeft gevoelens een plek gegeven, ze staan op gelijke voet.

aanstaande dinsdag is het meisje jarig, 38 jaar zal ze worden, maar ze voelt zich een jaar of 4...
waarom?
omdat haar Dad erbij is, hij komt maandag speciaal voor haar verjaardag!

ja, dat meisje ben ik. En hij: Richard Sanders is mijn vader !!

2 opmerkingen:

  1. Mooi en herkenbaar! Het verleden het verleden laten en genieten van elkaar. fijne verjaardag alvast. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wij hebben jaren geladen zamen gespeeld en toen had je nog twee broetjes?

    BeantwoordenVerwijderen