maandag 18 juli 2011

Time-out weekend

Het afgelopen weekend hebben we leuke dingen gedaan en dat hadden we hard nodig,een verbouwing is vooral stressvol in je hoofd,onze handen maken we (nog) niet vuil..

Mijn Lief ging vrijdag bandje luisteren in de Pitcher,ik lag lekker op de bank een film te kijken.

Zaterdagochtend hebben we laminaat bekeken en vergeleken, wat een keus in stijl en prijs...

In de middag heb ik mijn nieuwe collega B. opgehaald,ze had me gevraagd mee te gaan naar de film Black Butterflies met Carice v Houten en Rutger Hauer over de schrijfster Ingrid Jonker, een manisch/depressieve vrouw in Zuid-Afrika. Een ontroerende, confronterende film.
Na een broodje shoarma en lekker zitten bij cafe de Lift door de regen naar huis waar mijn Lief trots het laminaat liet zien dat hij gehaald had. Ik ben er erg blij mee !

Gisteren zijn we na uitgeslapen te zijn de auto ingestapt met Giethoorn op tommie als eindbestemming. In een zonnetje kwamen we aan en huurden een bootje. 2 uur varen later en totaal tot rust gekomen hebben we heerlijk gegeten bij restaurant De Vonder. Het mooie was dat het alleen tijdens ons maal heeft geregend, bij het afrekenen brak de zon weer door en werden we zelfs getracteerd op een prachtige regenboog, Moeder Aarde liet zich zien op haar mooist.
1 opmerking:

  1. ik heb ze opgeslagen ,mooie foto Martijn ,ikke x

    BeantwoordenVerwijderen