donderdag 24 maart 2011

Nieuw

Sinds het begin van 2011 zijn er een aantal dingen veranderd.
De relatie tussen Lief en mij heeft zich verdiept en we delen nu een huis. Alles doen we samen en dat voelt zo fijn. We zijn druk bezig met offertes, financiële plaatjes, architecten, bouwbedrijven, vergunningen.
Want als het allemaal lukt gaan we een verdieping op het huis plaatsen.
Zoon en dochter hebben eindelijk een eigen kamer en meer rust, ze bloeien helemaal op.

En vanaf juni ga ik ergens anders werken, 10 min fietsen van huis en 4 uur minder in de week, in de Rijp in Bloemendaal. Ik heb er zin in. Ook ben ik in juni klaar met de opleiding tot EVV-er (eerste verantwoordelijke verzorgende) en daar zijn binnen de Rijp vacatures voor dus kansen genoeg!

Op het creatieve vlak ben ik nog lekker met de naaimachine bezig,jurkje nr.3 is klaar, jurkje 4 ligt geknipt en lapje 5 wacht op verwerking. Binnenkort maar eens broeken gaan maken, bij de Rijp geen uniform en aangezien mijn garderobe alleen uit jurkjes bestaat...

Verder geniet ik van het huishouden in ons mooie huis, zit te zonnen in de prachtige tuin en staan er een 4-tal optredens van mijn Lief gepland met Grey Lotus. Heb mezelf gebombardeerd tot catering en merchandise dame van de band!

Kortom, het leven lacht me toe en ik?
Ik lach terug!!
Xx

1 opmerking:

  1. Jeannine Verhagen24 maart 2011 om 15:44

    Lieve Emma, het is je van harte gegund dat het leven je (weer?) toe lacht. Geniet ervan. Ik hoop voor jullie dat de verbouwing voorspoedig gaat verlopen en dat het een prachtige zomer wordt! Groetjes (-:

    BeantwoordenVerwijderen